Ik vind de baan die bij je past

Ben je op zoek naar een baan die je energie geeft en volledig bij je past? Ik help je graag! Ik heb altijd diverse functies beschikbaar; van administratief medewerker tot secretaresse en van inkoper tot accountmanager in verschillende branches. Denk aan bijvoorbeeld de branches transport, bouw, food, financieel en automotive.

Goede match

Tijdens een persoonlijke kennismaking kijken we naar jouw carrièremogelijkheden en wat voor jou belangrijk is in een baan. Ik ga graag met je in gesprek over je wensen en kwaliteiten, zodat we zeker zijn van een goede match. Vinden we een passende vacature voor je, dan stel ik je voor aan het bedrijf en begeleid ik je bij de rest van het proces.

Neem een kijkje bij de huidige vacatures of neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Tot snel!

Regio Alphen aan den Rijn

Pak je makkelijk de telefoon, los je makkelijk administratieve vraagstukken op en heb je misschien ook al ervaring met het maken van planningen? Ben je op zoek naar een afwisselende functie en wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!

Amsterdam

Ben jij een energieke professional met een echte salesdrive? En wil je werken bij een dynamische organisatie met een open werksfeer? Lees dan snel verder.

regio Utrecht

Ben je een enthousiaste medewerker en wil jij ook de wereld elke dag een stukje groener maken? Denk en handel jij klantgericht en heb jij een vloeiende beheersing van de Duitse taal? Lees dan snel verder!


Bedankt voor de snelle en professionele bemiddeling. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en mijn nieuwe werkgever

Christiane

Waar het me zelf niet lukte iemand te vinden had Michele het binnen een paar dagen voor elkaar!

F. van 't Hoog

We hebben elke keer weer heel snel heel bekwame nieuwe mensen.

Johan

De ervaring en vakkennis in matchmaking is wat er voor zorgt dat ik volgende keer ook graag weer terugkom.

Frans de Groot

Ik heb de samenwerking met Michèle als professioneel en prettig ervaren. Geen poespas en ze doet wat ze belooft. Van harte aanbevolen!

Nanette

Meijboom Werving & Selectie  •  Marktstraat 5  •  2411 BE Bodegraven
Michèle Meijboom  •  +31(0) 6 23 988 079  •  meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie
Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

Michèle Meijboom
+31(0) 6 23 988 079
meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie | Ontwerp & realisatie: Matthja.nl & De Goudse Wolf