De perfecte match

Ik ben Michèle Meijboom en werk al ruim 20 jaar in de arbeidsbemiddeling in de profit en non-profit sector Het maken van de juiste match geeft mij grote voldoening en zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier mijn werk doe. 

Wie ben ik...

Na mijn studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en een jaar Psychologie ben ik mijn loopbaan gestart als reïntegratieconsulent en heb ik bij diverse gemeentes gewerkt. Vanaf 2001 ben ik in de commerciele arbeidsbemiddeling aan de slag gegaan als onder andere recruiter, accountmanager, coördinator recruitment en regiomanager. In 2011 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen met het bedrijf Sagius Werving & Selectie en vanaf medio 2022 onder mijn eigen naam Meijboom Werving & Selectie. 

Van oorsprong heb ik Rotterdamse roots en sinds 2001 woon ik met veel plezier in Bodegraven waar ook mijn kantoor gevestigd is. Verder ben ik de trotse moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de tennisbaan, ben ik graag in de natuur of ben ik in het gezelschap van mijn vrienden. In werk en prive lopen de kernwaarden "Verbinding, Harmonie, Vrijheid, Succes en Vertrouwen" als een rode draad door mijn leven. 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op of maak een afspraak om samen een kop koffie te drinken!

 

regio Amsterdam

Heb je een technisch commerciële achtergrond en bekend met de klantgroep overheid, aannemerij en adviesbureaus? Wil je werken bij een hechte organisatie met korte lijnen? Lees dan snel verder!

regio Alphen aan den Rijn

Ben jij toe aan een nieuwe veelzijdige functie, waarbij je jouw gevoel voor commercie en techniek kunt combineren? Spreekt de internationale markt met klanten binnen met name de energiemarkt (zoals de offshore- en windmolenindustrie) jou aan? Lees dan snel verder!

regio Leiden

Heb je twee tot vijf jaar ervaring in een controlling of reporting functie? Ben je op zoek naar een afwisselende functie en wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!


Waar het me zelf niet lukte iemand te vinden had Michele het binnen een paar dagen voor elkaar!

F. van 't Hoog

De ervaring en vakkennis in matchmaking is wat er voor zorgt dat ik volgende keer ook graag weer terugkom.

Frans de Groot

Ik heb de samenwerking met Michèle als professioneel en prettig ervaren. Geen poespas en ze doet wat ze belooft. Van harte aanbevolen!

Nanette

Bedankt voor de snelle en professionele bemiddeling. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en mijn nieuwe werkgever

Christiane

We hebben elke keer weer heel snel heel bekwame nieuwe mensen.

Johan

Meijboom Werving & Selectie  •  Marktstraat 5  •  2411 BE Bodegraven
Michèle Meijboom  •  +31(0) 6 23 988 079  •  meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie
Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

Michèle Meijboom
+31(0) 6 23 988 079
meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie | Ontwerp & realisatie: Matthja.nl & De Goudse Wolf