Op zoek naar nieuw personeel?

Op zoek naar nieuw talent? Het vinden van goed personeel is een arbeidsintensieve en verantwoordelijke klus. Ik kan je helpen en volledig ontzorgen in dit recruitmentproces.

Werving & Selectie

Meijboom Werving & Selectie levert profesionals aan ondernemers. Ik richt mij op de regionale markt (Het Groene Hart/De Randstad) en werf en selecteer personeel in alle sectoren, zoals logistiek, administratief en commercieel. Ik kan mij goed verplaatsen in de wensen van mijn opdrachtgevers en weet precies wat bij hen past. Hierdoor heb ik inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Betrokkenheid, persoonlijk contact en samenwerking zijn hierbij belangrijk en geven vertrouwen bij zowel de opdrachtgever als bij de werkzoekende.

Werkwijze

Na een persoonlijke kennismaking stellen we een profiel op van de gewenste kandidaat die past bij jouw bedrijfscultuur en organisatie om tot de perfecte match te komen. Ik ga direct aan de slag en ga in mijn database, via mijn netwerk en via andere kanalen op zoek naar de juiste cv's. Ook doe ik een uitgebreide search op de verschillende jobboards en social media. Ik screen de kandidaten telefonisch en plan vervolgens een persoonlijk selectiegesprek in. Geschikte kandidaten stel ik vervolgens aan je voor. 

Ik hanteer een eerlijk en concurrerend tarief. Bij een match bedraagt mijn fee 20% van het bruto jaarsalaris in plaats van de gebruikelijke 25%.  
Verder werk ik op basis van no cure-no pay.

​Interim werkzaamheden 

Naast werving en selectie vanuit mijn eigen kantoor kan ik opdrachtgevers ook op interim basis van dienst zijn met het ondersteunen bij recruitmentvraagstukken.


Heb je interesse of kan ik iets voor jouw bedrijf betekenen?

regio Amsterdam

Heb je een technisch commerciële achtergrond en bekend met de klantgroep overheid, aannemerij en adviesbureaus? Wil je werken bij een hechte organisatie met korte lijnen? Lees dan snel verder!

regio Alphen aan den Rijn

Ben jij toe aan een nieuwe veelzijdige functie, waarbij je jouw gevoel voor commercie en techniek kunt combineren? Spreekt de internationale markt met klanten binnen met name de energiemarkt (zoals de offshore- en windmolenindustrie) jou aan? Lees dan snel verder!

regio Leiden

Heb je twee tot vijf jaar ervaring in een controlling of reporting functie? Ben je op zoek naar een afwisselende functie en wil je werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!


We hebben elke keer weer heel snel heel bekwame nieuwe mensen.

Johan

Ik heb de samenwerking met Michèle als professioneel en prettig ervaren. Geen poespas en ze doet wat ze belooft. Van harte aanbevolen!

Nanette

De ervaring en vakkennis in matchmaking is wat er voor zorgt dat ik volgende keer ook graag weer terugkom.

Frans de Groot

Bedankt voor de snelle en professionele bemiddeling. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en mijn nieuwe werkgever

Christiane

Waar het me zelf niet lukte iemand te vinden had Michele het binnen een paar dagen voor elkaar!

F. van 't Hoog

Meijboom Werving & Selectie  •  Marktstraat 5  •  2411 BE Bodegraven
Michèle Meijboom  •  +31(0) 6 23 988 079  •  meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie
Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

Michèle Meijboom
+31(0) 6 23 988 079
meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie | Ontwerp & realisatie: Matthja.nl & De Goudse Wolf